• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Bébihinta a Wickey-től

A Wickey bébihintájával már a legkisebbek is egészen magasra repülhetnek! A biztonságos ülőkében vidáman siklanak a levegőben, friss szellő simogatja a nózijukat és a kacagásuktól még a nap is táncra perdül. A Wickey magánhasználatra és közterületre is kínál különféle bébihintákat, melyek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A bébi hintaülést könnyen felszerelheti egy klasszikus hintaállványra de egy kerti játszótéren is egyszerűen rögzítheti. A legkisebbeknek nagy örömet szereznek mind a szilánkmentes keményfából készült beltéri hinták, mind pedig az időjárásálló műanyagból gyártott kerti hintaülőkék. A hintázás kitűnően fejleszti a kicsik egyensúlyérzékét.

Hogyan rögzíthetek megfelelően egy hintát?  

Az örömteli hintázás előfeltétele a gyerekhinta biztonságos felszerelése. Egy hintacsuklóval vagy egy klasszikus hintakarabinerrel néhány egyszerű lépésben felszerelheti az ön által választott bébihintát. A masszív acélból készült hintatartozékok még a legvadabb hintakalandok próbáját is kiállják.

Mert az ön gyermekének biztonsága nálunk az első helyen áll. Ezért minden magán és közterületi használatra kínált bébihintánk és hintaülőkénk biztonsági teszt után kerül forgalomba és magas minőségi színvonalat képvisel. Az állítható hintarögzítő kötelekkel gond nélkül beállíthatja a hinta biztonságos magasságát. A hintához illő biztonsági övek pedig segítenek elkerülni a sérülésveszélyt. Gyermekei így gondtalanul repülhetnek a magasba a bébihinta biztonságos hintaülőkéjében. A még nagyobb biztonság érdekében javasoljuk, hogy terítsen ütéscsillapító gumilapokat a hinta területére.

Hinták minden korosztály számára

Webáruházunkban olyan bébihintamodelleket is talál, amelyek méretét az igényei szerint változtathatja. Ennek köszönhetően a hinta a gyermek növekedésének megfelelően átalakítható és csecsemőkortól iskolás korig használható. Először leveheti az elülső rudat, utána pedig a háttámlát, így a végén egy klasszikus gyerekhintaülőkét kap. A Wickey-nél a hidegebb hónapokra is talál megoldást: a stílusos rácsos fahinta vidámságot visz a gyerekszobába és minden évszakban biztosítja az örömteli hintázást. A fából készült stabil bébihinták még ma is rendkívül népszerűek, és minden kisgyermek arcára mosolyt csalnak. De a legjobb anyával és apával hintázni egy fészekhintán. A különféle formájú, színű és méretű hintaülőkék mellett a Wickey megfelelő kiegészítőket is kínál. Nálunk hintahorgok, hintacsuklók és hosszabbítókötelek széles választékát találja.

Játszótéri játékok gyerekeknek  

A kreatív kerti bébihintát hintaállványokra vagy izgalmas kerti játszóterekre szerelheti fel. Ezek 3 éven felüli gyerekek számára alkalmasak, és csúszdájuknak, kerti játszóházuknak és homokozójuknak köszönhetően igazi játékbirodalmat teremtenek a gyerekeknek.

Győződjön meg erről saját maga, és fedezze fel a remek hinták mellett a Wickey webáruházában elérhető kerti játszótéri játékok változatos kínálatát. A választék része a sportos mászóka, a klasszikus kétszemélyes hinta vagy a nagy homokozó is. A Wickey fa játszótéri játékaival minden gyermek kis felfedezővé válik.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right