Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Hintaülőkék közterületre

Ha olyan közterületi felhasználásra alkalmas hintaülőkét vagy hintaállványt keres, amelyen a gyerekek kedvükre kihintázhatják magukat, a Wickey-nél a legjobb helyen jár. A játszótér a gyerekek nevetésétől hangos, akik a friss levegőn élvezik a a hintázás nyújtotta szabadság mámorító érzését. A hintázás ráadásul nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket és a motoros készségeket. A legfontosabb természetesen a megfelelő hintaülőke beszerzése a játszótérhez. A Wickey-nél különféle hintaülőkéket talál közterületi játszóterekre. Mivel kifejezetten közterületi felhasználásra készültek, EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Akár különálló hintaállványt keres, akár egy komplett játszóteret szeretne közterületi hintaülőkével felszerelni, a Wickey-nél megtalálja az ideális terméket. A klasszikus gumi hintaülőkétől kezdve a fa hintaülésen és bébihintán át a fészek- vagy tányérhintákig, nálunk minden szórakoztató játékhoz megtalálja a legjobban passzoló hintaülőkét a játszótérre. A hintaülőkék felszereléséhez választhat tüzihorganyzott vagy rozsdamentes acélból gyártott láncokat. A rugalmas gumiból készült hintaülőke puha és kényelmes ülést kínál.

Közterületi bébihinták és hintaülőkék játszótérre

Hintaállványát egy Wickey EN1176 hintaülőkével szeretné felszerelni, mert a játszóterére elsősorban a kisgyerekeket, a totyogókat és a szüleiket várja? Akkor az ön számára a közterületi bébihinta az igazán ideális hintatartozék. Ebben hintázva a legkisebbek is jól érzik magukat a játszótéren. Ha játszóterét egy bébihintával tervezi kibővíteni, biztos lehet benne, hogy a modelljeinek megfelelő stabilitást és biztonságot nyújtanak. Az általunk használt anyagok rendkívül időjárásállóak, ezért a termékek tökéletesen alkalmasak közterületi felhasználásra. A közterületi gyerekhintákhoz kínált hintaülőkéinket egyszerűen rögzítheti a hintaállványra – az új hintával nagyszerű lehetőséget nyújt a játszótér látogatóinak az önfeledt hancúrozásra. Vagy inkább tányér- és fészekhintával dobna fel egy közterületi játszóteret? Nálunk különböző anyagokból készült, változatos modellkínálatból választhat.

Tányér- és fészekhinta DIN EN 1176

A klasszikus gyerekhinta-ülőke alternatívája a közterületi fészekhinta, amelyen a kicsik megmutathatják, hogy milyen kunsztokra képesek. Ezen a hintaülőkén ráadásul több gyereknek is van hely. Együtt lendülhetnek magasan a levegőbe, vagy fekve figyelhetik az égen vonuló bárányfelhőket. Így a fészekhinta ideális választás az óvodába vagy a játszótérre. Annak érdekében, hogy még a vadabb hintázás is biztonságos legyen, a stabil acélkeret ütéselnyelő kötéllel van beburkolva. Hogy a kis cirkuszi artistapalánták is kibontakoztathassák a tehetségüket, a webáruházban gumiból készült tányérhintát is vásárolhat. Ez minden irányba mozgatható, ráadásul ülve és állva is használható. A Wickey gyereknek készült, közterületi hintaülőkéi EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Hintatartozékok játszóterekre

A közterületi hintaülőkéken és bébihintákon felül, nálunk beszerezheti a megfelelőjátszótéri hintatartozékokat is. Kínálunk többek között megbízható csatlakozókat és horgokat, amelyekkel a rögzítheti a hintaállványt és felszerelheti a hintaülőkéket. A leendő artisták tornagyűrűjét a gerendára akszthatja egy hintahoroggal. Az alumínium tornagyűrűket a rögzítéshez szükséges lánccal szállítjuk. Nálunk minden igényhez megtalálja az ideális hintatartozékokat. A kerti játszótér biztonságos kialakításához a Wickey-nél ütéscsillapító gumilapokat is vásárolhat, amelyeket az állvány alá fektethet.

Örömteli hintázás közterületi játszótéri játékokkal

Közterületi hintáink és hintaülőkéink mellett a PRO sorozat mászókái is EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkeznek, így megfelelnek a hatályos biztonsági előírásoknak. Ennek értelmében közterületi használatra is alkalmasak. Szinte az összes PRO játszóterünkhöz tartozik egy hintaállvány. Állítsa össze játszóterét egyénileg, és keresse meg a hozzáillő hintaülőkét! Van még helye? Kisebb területekre a rugós mérleghinták ideális játszótéri játékok. A gyerekek nagyon jól fognak szórakozni hintázás, mászás, lógás és csúszás közben!

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right