• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

TOP 10

minus-circle plus-circle Rögzítenem kell a talajban a játszótéri játékokat?

Még ha a játszótéri játékok stabilnak és biztonságosnak tűnnek is, javasoljuk, hogy a gyermekek biztonsága érdekében mindegyiket rögzítse a talajhoz. Ez fokozza a játékok vagy a hinta stabilitását. Minden földhorgonyt a mászóvár oszlopaihoz kell csavarozni, ami - a választott földhorgonytípustól függően - kívülről nem látható. Általában azt ajánljuk, hogy a játék minden talajba állítandó oszlopát rögzítse a talajhoz. A létrákat és a mászófalakat egyaránt 2-2 földhorgonnyal kell rögzíteni. A földhorgonyok szükséges darabszámára vonatkozó további információkat az egyes termékleírásokban találja.

Tipp: a horgonyzóvasaink az összes játékhoz tökéletesek.

minus-circle plus-circle Hogyan kell összeszerelni az alapkeretet és betonba ágyazni a földhorgonyokat?

A földhorgonyok betonba ágyazásához/az alapkeret összeszereléséshez kövesse az alábbi lépéseket:

  • Szerelje össze az alapkeretet és állítsa a végleges helyére. Kérjük, ügyeljen az összeszerelési útmutatóban jelzett biztonsági távolságok betartására.
  • Jelölje ki az oszlopok körüli pontokat ott, ahová az alapkeret kerül. Az alapkeretet úgy helyezze el, hogy minden lyuk könnyen kiásható legyen. Megjegyzés: A lyukaknak kb. 70 cm mélynek és kb. 30 cm átmérőjűnek kell lenniük.
  • Szerelje fel a földhorgonyokat az oszlopok belső oldalára.
  • Helyezze vissza az alapkeretet a végleges helyére.
  • A kerti játszótérnek vízszintesnek kell lennie. A vízszintezéshez használjon köveket vagy faékeket.
  • Öntse a kész betont a lyukakba, amíg kb. 60 cm-t ki nem tölt. Ügyeljen arra, hogy csak a horgonyokat fedje beton, az oszlopok maradjanak szabadon.
  • Miután a beton megszáradt, töltse fel a maradék mélyedést földdel.

Kérjük, a betonozáskor ügyeljen arra, hogy a játszótéri játékok oszlopai érintkezzenek a talajjal. A megfelelő rögzítés szükséges a kerti játszótér stabilitásához, és segít elkerülni a balesetveszélyes helyeket. Ezenkívül megvédi a csavarokat az idő előtti rozsdásodástól.

Betonba ágyazás

Horgonyzóvas

minus-circle plus-circle Szükség van alapozásra a kerti játszótér felépítéséhez?

Alapozásra nincs szükség, mert a játszótéri játékokat a teljes összeszerelést követően kell a végleges helyükön betonba ágyazni. Az alapkeret felépítésével kapcsolatos további információkért lásd a 2. kérdést.

minus-circle plus-circle Szükséges lyukakat előfúrni a csavarok számára?

Miután a játszótéri játékok faanyaga megszáradt, javasoljuk, hogy a csavarok rögzítése előtt készítsen furatokat. Ezáltal minimálisra csökkentheti a repedések kialakulásának kockázatát. Ez megakadályozza továbbá a csavarmenetek sérülését és az idő előtti rozsdásodást is.

minus-circle plus-circle Hol találom meg az összeszerelési útmutatót a Wickey játszótéri játékomhoz?

Az összeszerelési utasításokat a rendelt termékkel együtt, a mellékelt csavartasakban küldjük el. Ha a várakozásokkal ellentétben nem kapta meg, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz az [email protected] címen, és újra elküldjük önnek.

minus-circle plus-circle A leírtaktól eltérően is felépíthető a játszótéri játék?

A termékeinkkel játszó gyermekek biztonsága mindig elsődleges fontosságú nemcsak nekünk, de a szülők számára is. Ezért az javasoljuk, hogy a kerti játszóteret mindig az összeszerelési útmutatóban leírtak szerint szerelje össze. Bár szinte minden kerti játszóterünket úgy tervezzük meg és alakítjuk ki, hogy fordítva is felállíthatók legyenek, a balesetveszély elkerülhető, ha a szerelési útmutatót követve szerelik össze őket.

minus-circle plus-circle Milyen fát használ a Wickey?

A Wickey által használt, fenyőből vagy lucfenyőből készült impregnált faanyag természetes és fenntartható termesztésből származik, és szabadtéren is különleges tartósság jellemzi. Termékeinket rendkívül stabillá teszi, így gondtalan és biztonságos szórakozást biztosít.

minus-circle plus-circle Hogyan és mikor lehet titeket elérni?

kapcsolatfelvételi űrlapon és klasszikus módon, telefonon.

Hétfőtől péntekig 9:00 és 12:00 óra között a következő telefonszámon ér el minket: +36 12 455 098
Kérjük, vegye figyelembe a forródrótunk nyitvatartását.

Német és angol nyelvű ügyfélszolgálat

minus-circle plus-circle Segít a szállítmányozócég sofőrje bevinni a Wickey játszótéri játékokat a telkemre?

A szállítás a megadott cím előtti járdáig történik, utána önön van a sor.

minus-circle plus-circle Hogyan kell eljárnom, ha egy terméket szeretnék visszaküldeni?

Ha a visszaküldeni kívánt áru elküldéséhez szállítmányozóra van szükség, egyeztetjük önnel, hogy a szállítmányozó azt melyik napon veszi át, és a visszaküldés teljes költségét átvállaljuk.

Kisebb csomagok esetén, kérjük, saját maga juttassa vissza őket egy választott csomagszállítóval.

Tipp: válassza mindig ugyanazt a csomagszállítót, amelyik a terméket kézbesítette önnek. Ez általában a legolcsóbb megoldás.

A gyors és zökkenőmentes folyamat érdekében javasoljuk, hogy használja a visszaküldési űrlapunkat. Ez a folyamat azonban nem kötelező.

Betöltés...

összehasonlítása Termékek

chevron-right