Információk a kategóriákról

Megtekinthetem a játszótéri játékokat egy kiállítóteremben?

Jelenleg nem tervezzük kiállítóterem létrehozását. Ha azonban a közelben lakik, vagy az útja a közelünkben vezet, kérjük, térjen be hozzánk: a telephelyünkön felállítottunk néhány kerti játszóteret. Vagy vessen egy pillantást az Inspiráció oldalunkra, ahol ihletet meríthet az ott látható kerti játszóterekből.

Közterületi felhasználásra is alkalmasak a Wickey játszótéri játékai?

Annak érdekében, hogy a játszóterek, iskolák, óvódák a lehető legjobban fel legyenek szerelve, közterületi játszótéri játékokat is kínálunk. PRO és Hy Land kerti játszótereink megfelelnek az európai EN-1176 szabvány előírásainak és alkalmasak nyilvános helyeken történő használatra. További közterületi játszótéri játékokat itt talál: Közterületi játszótér.

Szükségem lesz építési engedélyre a Wickey játszótéri játékokhoz?

Mivel a joggyakorlat nemcsak nemzetközi, de regionális szinten is eltérő lehet, javasoljuk, hogy tájékozódjon a hatályos irányelvekről az önkormányzatának / városának építési hatóságánál.

Hogyan kell ártalmatlanítani a Wickey játszótéri játékokat, ha már nem tudom őket használni?

Szétszerelés után gondoskodjon a megfelelő ártalmatlanításról. Lakóhelyének Önkormányzatától megtudhatja, hogy hol helyezheti el az impregnált fát.

Igényelnek karbantartást a Wickey játszótéri játékai?

Mint minden használati tárgyon, a mi játszótéri játékainkon is megjelenhetnek a kopás jelei. Ezért azt javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a játszótéri játékokon a csavarok, deszkák és kiegészítők megfelelő rögzülését.

Tudom bővíteni a kerti játszóteremet?

Nézzen körül a webáruházunkban, az ott kínált kiegészítők egyszerűen felszerelhetők bármely kerti játszótérre. A kerti játszóterek építőmoduljait jelenleg nem lehet külön (után)rendelni.

Szükség van további földhorgonyokra?

Az Ön gyermekeinek biztonsága a legfontosabb számunkra. Hogy ezt garantálni tudjuk, javasoljuk, hogy a kerti játszótérrel együtt vásárolja meg a földhorgonyainkat is, amelyek a betonba ágyazva gondoskodnak a termék biztonságos rögzítéséről. Mivel a saját földhorgonyainkat teszteljük és a minőségüket ellenőrizzük, ha Ön ezeket használja, 10 év garanciát adunk a fából készült termékekre. Más gyártótól származó földhorgonyok használata esetén a jogszabály által előírt 2 éves jótállást tudjuk biztosítani.

Milyen platformmagassággal készült termékeket kínál a Wickey és melyik a legalkalmasabb?

A Wickey webáruházában különböző platformmagassággal készült kerti játszótereket és játszóházakat talál. Hogy melyik tökéletes az ön számára, azt mindig az igényei és kívánságai határozzák meg: kicsi a kertje, és a gyermekei még csak most kezdenek mászni és hintázni? Akkor bőven elég lehet egy 90 vagy 120 cm magas emelvénnyel rendelkező kerti játszótér és egy rövid csúszda. A nagy, 150 cm-es vagy 210 cm-es magas emelvénnyel és építőmodulokkal készült kerti játszóterek nagyszerűek az idősebb gyerekek számára és hosszú távon biztosítják az örömteli játszást.

Hol találom a játszótéri játékok pontos méreteit?

Az adott termék oldalán található képgaléria utolsó képén megtalálja a kedvenc terméke hosszúságára, magasságára és szélességére vonatkozó információkat.

Csak online vásárolhatom meg a Wickey termékeit?

Mivel teljesen online vállalkozás vagyunk, termékeinket kizárólag az interneten keresztül értékesítjük. Bennfentes tipp: látogasson el rendszeresen a Facebook-oldalunkra, ahol rendszeres időközönként menő (kedvezményes) akciókkal lepjük meg önt!

Kapható a Wickey-nél homok is a homokozókba?

A Wickey-nél nem kapható homok. Azonban minden jól felszerelt bárkácsáruházban talál kiváló minőségű játékhomokot a gyermekei számára.

Vannak katalógusok vagy prospektusok a Wickey termékeiről?

Mivel a környezetvédelem fontos számunkra, lemondtunk a nyomtatott katalógusokról. Webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy egyedi játszóhelyet alakítson ki a gyermekei számára.

Játszhat több gyerek is egy kerti játszótéren?

A játszó gyermekek száma egy termék esetében sincs meghatározva. Figyelembe kell venni azonban, hogy az egyes platformok maximális teherbírása 100 kg. Az egyes elemeket, mint pl. a hintákat, csúszdákat stb. legfeljebb 50 kg-mal szabad terhelni.

Mekkora a játszótéri játékok maximális terhelhetősége?

Általánosságban a következő értékeket használhatja iránymutatásként: a hinta- / keresztgerendák összesen 100 kg-ig, a standard gyermek hintaüléseink 50 kg-ig terhelhetők. Az egyes platformok teherbírása 100 kg.

Kötelező gumiburkolatokat használni?

Közterületeken a gumiburkolatok használata kötelező. Hogy hányra van belőlük szükség és hol kell őket leteríteni, megtalálja az adott termék oldalán és a termékrészletek alatt elérhető PDF-fájlban. A játszótéri játékaink magáncélú használatára nem vonatkozik jogszabályi előírás. Ha azonban a kerti játszótér kemény, pl. köves talajon áll, javasoljuk, hogy a biztonság érdekében terítsen le alá gumilapokat.

Fel lehet szerelni a hintaülőkéket egy fára is?

Elvileg ez természetesen lehetséges. Ennek előfeltétele egy erős faág, amelyen nincsenek olyan ágak, amelyek veszélyt jelenthetnek a gyermekeire a hintázás során. A hinta rögzítésére ebben az esetben az általunk kínált kerek hintacsuklók a legalkalmasabbak. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a hinta más tárgyakra való felszerelése saját felelősségre történik.

Hogyan kell rögzítenem egy hintaállványt?

A kerti játszótereinkhez hasonlóan a hintaoszlopokat is földhorgonnyal kell betonba ágyazni. Az általunk ajánlott földhorgonyok típusát megtalálja az adott termék oldalán.

Mekkora biztonsági távolságot kell tartani egy hintaállványnál?

Egy hinta felállításánál a nagy tárgyaktól / akadályoktól általában két méteres biztonsági távolság javasolt.

Mekkora egy hintaállvány és egy hinta maximális terhelhetősége?

Általánosságban a következő értékeket használhatja iránymutatásként: a hinta- / keresztgerendák összesen 100 kg-ig, a standard gyermek hintaüléseink 50 kg-ig terhelhetők.

Miért nem csukható le teljesen egy homokozó fedele?

A deszkák között, valamint a fedél és a doboz között található kis rések gondoskodnak arról, hogy a nedvesség felhalmozódása miatt esetleg bekövetkező penészképződést ellensúlyozzák.

Minden tartozékot fel tudok szerelni a kerti játszótérre?

A kormányt, a távcsövet stb. bármely kerti játszótérre felszerelheti pontosan oda, ahová ön szerint az a legjobban illik. A csúszdákat természetesen a kerti játszótere emelvényéhez kell igazítania és a gyártó utasításai szerint kell felszerelnie. Kérjük, tartsa be a megfelelő biztonsági távolságot.

Hogyan lehet elkerülni a penész- és a gombaképződést?

Az általunk használt fát nagy nyomáson impregnáljuk. Ennek során nagy nyomáson impregnálószert nyomunk a fába. Ez a folyamat nemcsak az időjárástól védi a fát, hanem segít megelőzni azoknak az organizmusoknak az elszaporodását, amelyek a fa pusztulásához vezethetnek.
Ön is aktívan tehet a penészedés megakadályozásáért, ha a fát az átvétel után azonnal kicsomagolja és az összeállításig száraz helyen tárolja.

Betöltés...

összehasonlítása Termékek